vrijdag 8 maart 2013

rakustoken en draaiweekendHet is druk in het atelier. Het draaiweekend is voorbij. De reguliere lessen lopen op een eind. Het is druk met kinderfeestjes, kortom er is genoeg te doen. Er is bijna geen tijd over om te schrijven en om de website bij te houden. 
Ik heb nu toch even tijd gevonden. Het is belangrijk te melden dat de draaiweek gewijzigd is in een draaiweekend. Van een kant jammer, maar deelnemers hebben de voorkeur uitgesproken voor een weekend. Dus er komt een tweede draaiweekend. Dit is voor de meesten draaiers gemakkelijker te combineren met werk en gezin. Het weekend staat gepland op 24-25-26 mei.

Naar het strand door Riet Muijs
Na Pasen gaan we weer rakustoken. Eerst nemen we de tijd om werkstukken te maken en dan is er eind mei en begin juni de stookdag. Het blijft fascinerend om het smelt proces te volgen. Normaal gebeurt dit in een gesloten oven, maar bij raku is dat anders. Dat maakt het stoken ook zo spannend. Als er dan ook nog een mooi werkstuk uit voort komt is het helemaal geslaagd. Er is nog gelegenheid om in te schrijven. Neem contact op via www.addymeewisse.nl